joi, 16 septembrie 2010

DOSAR 7951/2/2010

Va informez ca - prin dl. avocat Florea Bujorel - s-a depus pt. SCMD, la Curtea de apel bucuresti, actiunea pentru anularea HG 735/2010, cu nr. de mai sus. Nu am primit raspuns la plangerea prealabila de la Guvern. Am considerat ca nu mai e cazul sa asteptam, termenul de 30 de zile fiind implinit.
Termen - 21 februarie 2011.
In functie de "cum se va pronunta" pe 29 sept. Curtea de Apel Bucuresti, vom putea cere (sau nu) preschimbarea termenului din februarie 2011.
Elena Cobuz

5 comentarii:

  1. Ne fura in fata camerelor de filmat din parlament si nu putem face nimic. Instantele de judecata executa ordinele lor.De ce nu facem un miting comun cu sindicatele? Facem unul si bun,nu mergem de 10 ori la BUCURESTI,e singura sansa.Partidele de opozitie abia asteapta acest lucru,cine ia initiativa? Mijloacele de transport se rezolva fara discutie. Numai o masura radicala rezolva problema .In fiecare judet sunt necesari 3 sau 4 oameni care sa coordoneze activitatea,impreuna cu opozitia.Avem putin mai mult de o luna, pana la ziua NOASTRA ,filiale judetene trebuie impulsionate.
    Politia activa ,jandarmeria, au dat unda verde . Cine ia initiativa ? Intrebare intrebatoare,ghicitoare.....ADORMITII SE MAI SCOALA OARE?

    RăspundețiȘtergere
  2. O intrebare:De ce s-a solicitat judecarea in lipsa????
    Ce situatie crede conducerea SCMD ca ar putea duce la imposibilitatea reprezentarii in instanta????
    Atata timp cat este o chestiune vitala pentru membrii sindicatului solicit un raspuns in acest sens!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. ...si la cererea de suspendare a HGR 735, la fel s-a cerut chestia asta cu judecarea in lipsa!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dane, asa cer/em la toate, dar tu crezi ca ne permitem sa lipsim?

    RăspundețiȘtergere
  5. Termenul din 21 feb.2011 mi se pare o bataie de joc la adresa noastra. Parca Guvernul prin "marele" Boc hotarase sa nu se mai dea asemenea termene astronomice si sa scurteze durata proceselor pana la 4 luni.
    Care a fost pronuntarea Curtii de Apel de pe 29 sept.2010 ?

    RăspundețiȘtergere