marți, 14 decembrie 2010

IN ATENTIA FILIALELOR SCMD DIN GARNIZOANA BUCURESTI


Vineri, 17.12.2010, orele 17.00, se convoaca nucleul Departamentului juridic al SCMD din garnizoana Bucuresti, pentru continuarea discutiilor privind strategia SCMD in perspectiva promulgarii Legii sistemului unitar de pensii.
Ii atentionam pe domnii juristi ca vor trebui sa propuna un lider (aceasta nefiind atributul meu si nici al altui membru al Comitetului Director) si sa stabileasca permanenta la sediul central al sindicatului.
In ceea ce ne priveste, vom propune angajarea din randurile juristilor SCMD a 1-2 persoane care sa tina permanent legatura intre avocati si Comitetul Director, precum si intre avocati si liderul Departamentului juridic.
Imi iau permisiunea de a atentiona pe toti juristii SCMD ca in problemele sindicatului au la dispozitie pentru comunicare blogurile centrale ale SCMD si pe cele ale filialelor. Daca doresc sa participe la confruntari de opinii, la discutii de specialitate pe alte site-uri sau bloguri, trebuie sa utilizeze pseudonime si nu sa participe in calitate de reprezentanti ai SCMD, pentru a nu se crea confuzii in randul sindicalistilor militari si in opinia publica, in general.

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. MIRCEA DOGARU
_______________________________________________________________