joi, 29 noiembrie 2012


In atentia BO ale filialelor SCMD
In urma discutiilor purtate la sediul central al SCMD, precum si din email-urile trimise pe adresa Departamentului Juridic, rezulta ca avocatii care reprezinta membrii de sindicat nu se prezinta la toate termenele de judecata stabilite de instante si nu depun in termenul legal documentele care ar trebui sa justifice lipsa reprezentarii.
Aceasta situatie adusa la cunostinta Departamentului Juridic releva nemultumirea pe care membrii de sindicat o au pe buna dreptate in raport de aceasta stare de fapt.
Departamenul Juridic tine legatura permanenta cu casele de avocatura, contribuie la rezolvarea unor probleme ce se ivesc in solutionarea dosarelor si stabileste de comun acord cu avocatii conduita de urmat in instanta de judecata pentru perioada imediat urmatoare cat si in perspectiva.
Va rugam sa ne comunicati saptamanal problemele care apar ca urmare a neprezentarii avocatilor la termenele de judecata, pentru a le putea aduce punctual la cunostinta aceasta stare de fapt, cat si pentru a putea lua masurile ce se impun pentru viitor, legate inclusiv de decontarea unor cheltuieli sau a onorariului de succes.
Aceasta situatie va face obiectul informarii caselor de avocatura.

SEFUL DEPARTAMENTULUI JURIDIC
Col. (r) M. Caloian