vineri, 2 noiembrie 2012

IN ATENTIA MEMBRILOR SCMD PROVENITI DIN MAI 

Informam pe aceasta cale  membrii de sindicat care provin din MAI si sunt trecuti in rezerva cu drept de pensie in baza Legii nr. 263/2010, ca pana astazi 02.11.2012 nu am primit inca raspuns la memoriul adresat ministrului administratiei si internelor, dl. Mircea Dusa, cu aproximativ o luna de zile in urma. Prin respectivul demers i-am adus la cunostinta domniei sale neregulile comise de Casa sectoriala de pensii a MAI in stabilirea drepturilor ce li se cuvin colegilor nostri.
Le reamintim membrilor de sindicat care au probleme cu modul in care li s-au calculat pensiile ca trebuie sa urmareasca cu mare atentie toate documentele pe care le primesc de la Casa sectoriala de pensii si - in situatia in care nu sunt de acord cu continutul acestora - sa le conteste in termenul legal de 30 zile (termen calculat incepand cu data comunicarii documentelor).
In situatia in care este necesar un sprijin din partea SCMD, membrii de sindicat se pot adresa Departamentului Juridic (prin contact direct la sediul central, prin telefon sau email).